Mijn favorieten

Blog

Tijdelijk uw koophuis verhuren? Dit zijn de regels
Geplaatst op: 14 februari 2024
Heeft u een ander huis gekocht en uw huidige woning nog niet verkocht, wilt u een tijdje naar het buitenland of gaat u samenwonen? Het tijdelijk verhuren van uw koophuis kan dan een oplossing zijn. De regels hiervoor gaan wel veranderen dus let op! Wat mag wel en niet (meer)?
Lees meer...
Alle belangrijke wijzigingen op de vastgoedmarkt in 2024
Geplaatst op: 15 januari 2024
In 2024 wijzigen een aantal belangrijke zaken op de vastgoedmarkt. Wij zetten de belangrijkste wijzigingen voor u op een rijtje. Lees snel verder voor alle veranderingen.
Lees meer...
De rol van makelaars bij koop en verkoop: wie mag wat doen?
Geplaatst op: 6 december 2023
Bij het aankopen of verkopen van een huis is het hebben van de juiste makelaar van onschatbare waarde. Maar wat mogen verkoopmakelaars en aankoopmakelaars nu eigenlijk doen?
Lees meer...
De stille verkoop van een woning? Wat is dat?
Geplaatst op: 10 juli 2023
U heeft het vast weleens gehoord: een woning in de stille verkoop. Maar wat is dat nu eigenlijk? Als het huis in de stille verkoop staat, wordt het niet bekend gemaakt aan het grote publiek, maar er zijn verschillende varianten van een stille verkoop.
Lees meer...
Maak uw huis verkoopklaar met onze tips!
Geplaatst op: 30 maart 2023
De kogel is door de kerk: u gaat uw huis verkopen. Wat komt er dan veel op u af. Spannend! Wij proberen uw woning zo mooi mogelijk te presenteren voor potentiële kopers, maar met een paar simpele stylingsadviezen maakt u uw woning nóg aantrekkelijker.
Lees meer...
Is een mondelinge koopovereenkomst rechtsgeldig bij de (ver)koop van een huis?
Geplaatst op: 1 maart 2023
Een koopovereenkomst voor de koop van een woning door een particuliere koper moet altijd schriftelijk worden aangegaan.
Lees meer...
5 redenen om te kiezen voor duurzaam wonen
Geplaatst op: 27 februari 2023
Een warmtepomp, vloerisolatie of zonnepanelen: er zijn genoeg manieren om een woning te verduurzamen. Soms is dat best een investering. Dus, waarom zou u een huis eigenlijk verduurzamen?
Lees meer...
Duurzaam wonen: alle informatie die u nodig heeft
Geplaatst op: 28 februari 2023
Als makelaar kunnen wij u vertellen wat slimme investeringen zijn en op welke subsidies u aanspraak zou kunnen maken, maar ook wat het u oplevert als u uw woning verkoopt.
Lees meer...