Mijn favorieten

Meer over ons prachtige werkgebied

Gelukkig in Ede!
Wat een mazzel met zo'n prachtig werkgebied waarin wij met ons kantoor mogen opereren.

De veluwe zal u verrassen. Uiteraard het beschermde natuurgebied waar de natuur vrij spel heeft. De Nederlandse big five, zoals edelherten of wilde zwijnen, krijgen hier alle ruimte. Over de zandverstuivingen (o.a. in het Wekeromse Zand in Wekerom), in het kreupelhout, de dikke bossen en langs heidevelden (o.a. de Ginkelse heide in Ede). Zoveel vierkante kilometers wilde natuur doet iets met je. Naast rust , vind je op de Veluwe bijzondere culinaire initiatieven, tal van culturele hotspots -zoals het Kroller-Muller Museum of Paleis Het Loo.

Zin in meer actie? Mountainbikers, hikers en zelfs zeilers   
kunnen hun hart ophalen. Voor ruiters is er de 360 (!)
kilometer lange Veluwe-trail, de mooiste ruiterroute van
Nederland. Voor alle actievelingen zijn vele routes te vin-
den via de site van visitveluwe.Als kantoor zijn wij voor de Buitenstate woningen actief in een grote straal om onze vestigingsplaats Ede heen.
Wist u dat de gemeente Ede met zo'n 32.000 hectare in de top 10 van grootste gemeenten in Nederland staat. Binnen dit grondgebied liggen behalve de hoofdplaats Ede de woonkernen Bennekom, Deelen, Ederveen, Harskamp, Hoederloo, De Klomp, Lunteren, Otterlo en Wekerom. Ede werkt verder samen met de gemeenten Rhenen, Wageningen, Veenendaal, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude in hte regionaal samenwerkingsverband Regio Foodvalley.

Op dit moment zien wij steeds meer verhuisbewegingen vanuit de Randstad naar Ede e.o.. Met een perfecte infrastructuur (Intercity verbindingen naar Utrecht, Amsterdam en snelwergen A12 en A30) rust, natuur en gezellige winkelkernen in Ede en Arnhem is de regio geliefd!

En dan willen wij u de uitslag van een onderzoek, uitgevoerd door de Atlas voor gemeenten, begin 2019 niet onthouden. De gelukkigste Nederlanders wonen in Ede! Dat de inwoners van Ede het gelukkigst  zijn (89%), komt doordat relatief veel mensen er een baan hebben en gezond zijn. Ook de prettige, veilige woonomgeving mer relatief veel rust en ruimte is volgens de onderzoekers van invloed. Gelukkig in Ede!

Reistijd naar Utrecht