Mijn favorieten

Landelijk wonen

Buitenstate voor bijzonder wonen.

Wilhelm Makelaars is een van de circa 20 Buitenstate makelaars in Nederland. Buitenstate is het Buitenstateuithangbord van geselecteerde NVM-makelaars gespecialiseerd in
bijzonder onroerend goed in het buitengebied. 


Verkoop.


Buitenstates zijn vrij gelegen woningen in het buitengebied met beleving van rust en ruimte. En dat hebben wij hier op de Veluwe te bieden!
De combinatie van dit alles is niet alledaags en vraagt daarom ook om een specifieke benadering.
Heeft u een paardenobject, dan voldoet het al snel aan de kenmerken die horen bij een Buitenstate woning.
Wat is er dan nog meer te wensen dan dat uw makelaar exact weet waarom u destijds voor de woning bent gevallen. Ja, de woning is bijzonder met een prachtig uitzicht en een mooie eetkeuken.
Maar.... de combinatie van goed verzorgde stallen, rijbak met een Agterberg bodem en de mooie uitrij mogelijkheden gaven uiteraard de doorslag om deze woning te kopen. Om de juiste doelgroep voor uw woning te bereiken, zullen wij al deze aspecten op professionele wijze uitlichten.

Wij hebben een eigen specialist voor de paardenobjecten in huis. Maurijn van den Berg heeft zeer veel affiniteit met de paardensport en is met zijn eigen paarden zelf ook actief in de paardensport. Ook zijn vrouw Jeanette Wilhelm (jurist) rijdt zelf op het allerhoogste (internationale) niveau endurance. Dus een compleet team dat dezelfde taal spreekt als de verkoper en de toekomstige koper!
 


Aankoop.


Buitenstates zijn vrij gelegen woningen in het buitengebied met beleving van rust en ruimte. En dat hebben wij hier op de Veluwe te bieden!
Met de aanwezigheid van diverse verschillende landschappen (Wekeromse Zand met zijn zandverstuivingen, landbouwgebied, Park de Hoge Veluwe met zijn diversiteit of de Ginkelse heide) en de relatieve rust, is het dan ook logisch dat steeds meer mensen vanuit de Randstad verhuisbewegingen naar de Veluwe maken.
Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis in het groen en bereiden u voor op de specifieke vragen die daar bij horen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als u de bijgebouwen op het terrein sloopt. Mag u nog iets terug bouwen en wat dan? Hoeveel paarden mag u hobbymatig houden? Wij kennen alle vragen en weten de weg naar het antwoord over:
- wet en regelgeving;
- bestemmingsplannen;
- vergunningen en ontheffingen;
- milieuregels etc.

BuitenstateWij hebben een eigen specialist voor de paardenobjecten in huis. Maurijn van den Berg heeft zeer veel affiniteit met de paardensport en is met zijn eigen paarden zelf ook actief in de paardensport. Ook zijn vrouw Jeanette Wilhelm (jurist) rijdt zelf op het allerhoogste (internationale) niveau endurance. Dus een compleet team dat dezelfde taal spreekt als u!

Blader door ons aanbod of bekijk het totaal aanbod van Nederlandse Buitenstates op www.buitenstate.nl
Via de digitale nieuwsbrief Buitenstate presenteren wij u steeds de laatste ontwikkelingen en nieuwste aanbod.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis of bij het verkopen van uw landelijk gelegen woning!
Vul onderstaande formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring