Mijn favorieten

Al vele tevreden klanten gingen u voor. Hieronder een selectie van referenties die wij hebben mogen ontvangen van tevreden klanten.


Fam. Hagg

Verkocht appartement aan de Anna van Burenlaan, Ede
Ons huis verkocht binnen 3 maanden, in een lastige tijd, en voor een prima prijs. Logisch dat we dus met tevredenheid terugkijken op de samenwerking met Wilhelm Makelaars. Maar ook de persoonlijke benadering, pro-actieve houding (regelmatig contact, advertenties plaatsen, open huizenroute) en de professionaliteit spraken ons aan. Het gevoel: het is goed geregeld zo. Ook tijdens de onderhandeling kregen we goed advies. Dat we zelf min of meer de courtage konden bepalen (= prestatietarief) voelde wat onwennig, maar achteraf vonden we het wel prettig dat we zo onze waardering voor de bewezen diensten konden uitrukken. 

Meer informatie over onze verkoopbegeleiding: klik hier
 

 

Fam. Venema-Klos

Verkoper van woonhuis gelegen aan de Boedelhof, Ede
Wij zijn een gezin bestaande uit 5 personen. Wij hebben het genoegen gehad van 2 verschillende kanten met Dhr. M. van den Berg ervaring te hebben. 

Toen wij van Renkum naar Ede wilden verhuizen in 2005 was Makelaardij Maurijn van den Berg de verkopende makelaar van ons aan te kopen huis in Ede. De indruk die bij ons achter bleef na aankoop van de woning was zo goed dat, toen wij de woning weer wilden verkopen onze logische stap was contact met hem te zoeken. Ondertussen was de makelaardij van naam, nu Wilhelm Makelaars , en vestiging veranderd, maar dit heeft voor de samenwerking even positief gewerkt.

Ook in de verkoop van onze woning hebben wij de inzet van uw kantoor als zeer positief ervaren. Het contact was persoonlijk en beide partijen waren nauw betrokken bij alle schommelingen gedurende de periode van te koop staan en de onderhandelingen.

Meer informatie over onze verkoopbegeleiding: klik hier
 

 

Yanick Cyr en Ylvie Fros

Aankoop klant in Lunteren
Met hulp van WILHELM makelaars hebben wij onlangs ons droomhuis en bedrijfslocatie (recreatie en paardenhouderij) in Lunteren gekocht. Ondanks ons lastige eisenpakket is het gelukt een huis te vinden wat aan onze eisen voldoet en waar wij en onze paarden ons uitstekend thuis voelen. Het team van WILHELM makelaars heeft ons geduldig en professioneel bijgestaan en met ons meegedacht tijdens de zoektocht naar het ideale huis en tijdens de onderhandelingen. 

Ook nu, nadat de overdracht heeft plaats gevonden en we ons nieuwe huis hebben betrokken, kunnen we nog aankloppen met onze vragen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de begeleiding die we van WILHELM makelaars hebben gekregen, de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en de professionaliteit die we hebben mogen ervaren.

Meer informatie over onze verkoopbegeleiding: klik hier
 

 

Erven van der Veen

Verkocht woonhuis aan de Gerard Doustraat, Ede
Mijn ervaring van jullie dienstverlening zal ik in de volgende bewoordingen trachten weer te geven:
De verkoop opdracht van de woning betreft een woonhuis die onderdeel uitmaakt van een erfenis, wat in ons geval betekent dat er onderling makkelijk wat spanningen kunnen ontstaan over de te maken beslissingen betreffende verkoopprijs en oplevering.

De professionele houding van Wilhelm Makelaars, maar waarbij ook zeker de persoonlijke sfeer de nodige aandacht kreeg, hebben er voor gezorgd dat de uiteindelijke verkoop naar ieders tevredenheid is afgehandeld. 
Wat betreft de communicatie wil ik nog opmerken dat ik het als prettig heb ervaren dat " de lijnen kort waren". Geen wachtlijnen, niet steeds doorverbonden. Snelle reactie over daar waar het om gaat. Dit in het kort voor wat betreft mijn ervaring.

Meer informatie over onze verkoopbegeleiding: klik hier
 

 

Fam. Kapitein

Aangekocht en verkoop (Martin Luther Kingstate)
Meer tevreden over een makelaar kun je niet zijn...

7 jaar geleden zochten wij voor het eerst een koopwoning. Een markt waarin je snel moest beslissen, want sommige huizen waren binnen enkele dagen al verkocht. We deden toen veel vervelende ervaringen met makelaars op. Soms werd ons niet verteld dat er al een bod was gedaan op een huis dat wij gingen bekijken, één keer boden wij de vraagprijs en hoorden we helemaal niets meer van de verkopend makelaar. Uiteindelijk hebben we besloten de koop niet zelf te regelen, maar een makelaar in te schakelen. WILHELM makelaars gaf ons eens rustig, oprecht en betrouwbare indruk. Geen macho, maar eerlijk en open over zijn verwachtingen. Hij heeft ons 6 jaar geleden naar alle tevredenheid geholpen met de (supersnelle) aankoop van onze eerste woning. 

Bij Wilhelm Makelaars tref je iets zeer zeldzaams aan: fijne mensen die betrokken zijn wanneer nodig, maar ook onafhankelijk kunnen adviseren, iets wat zeer nodig is bij zoiets emotioneels als een huis (ver) kopen. Inmiddels zijn we toe aan een nieuw huis. Er was geen twijfel mogelijk over welke makelaar we zouden benaderen. Al vroeg in onze zoektocht betrokken we Wilhelm Makelaars bij onze wensen. Het zelf steeds zoeken naar nieuwe woningen op funda vonden we vervelend. Zij namen dit van ons over, gewoon door elke nieuwe woning door te mailen die aan onze zoekcriteria voldeed. Het huis dat we nu gekocht hebben bekeken we eerst alleen, daarna met Ton van Cooten. Hij was kritisch maar deelde ook ons enthousiasme. Vanaf dat moment hebben wij ons helemaal overgegeven aan de strategie die Ton voor ogen had, en die heeft gewerkt! Ons laatste bod werd, mede door zijn vastberadenheid, uiteindelijk geaccepteerd! Een súper aankoop! Daarna zijn we ook prima begeleid: Wilhelm Makelaars regelde alles, controleerde alles. 

Hoewel het geen makkelijke tijd is om te verkopen, hebben wij er, mede dankzij Wilhelm Makelaars, het volste vertrouwen in dat onze eigen woning, die nu nog verkocht moet worden, niet lang meer te koop zal staan! Bij Wilhelm makelaars is het geen houding, maar is het wie ze zijn!

Meer informatie over onze verkoopbegeleiding: klik hier

Meer informatie over onze koopbegeleiding: klik hier